Barcelona acollirà la primera trobada mundial sobre salut digital

Barcelona acollirà, els dies 17 i 18 de maig de 2003, el Health Revolution Congress, el que suposa la primera trobada mundial sobre salut digital. La Llotja de Mar serà el lloc escollit per a celebrar aquest fòrum, que estarà organitzar pel Barcelona Health Hub (BHH).

La salut digital és un sector que cada cop necessita més inversió per aconseguit la transferència tecnològica cap al sistema sanitari, així com per fer d’aquest últim un sector més eficaç i sostenible.

El Health Revolution Congress tindrà lloc la primavera del 2023

És per això que BHH ha celebrat recentment a la capital catalana el BHH Summit 2022, l’esdeveniment anual de la companyia i en què s’ha superat el rècord d’assistència, amb més de 1.000 participants, i on s’ha confirmat la intenció de treballar per aconseguir un ecosistema d’startups i empreses públiques i privades fort que permeti l’acceleració de la salut digital.

Durant el BHH Summit 2022 s’ha debatut sobre el finançament i la necessitat d’inversors especialitzats en salut digital. A més, també s’ha fet palesa la necessitat de poder accedir a les dades per part de totes les entitats, com ja fan les companyies d’assegurances.

(Transcripción completa del original)
La publicación original de este artículo aparece en ESPAI MEDIA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio