Avui Puigneró presentarà els primers resultats en entorn real del nanosatèl·lit Enxaneta

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró presentarà, aquest dimecres 2 de febrer (11h) els resultats del primer cas d’ús en entorn real obtinguts per l’Enxaneta, el primer nanosatèl·lit que el Govern va posar en òrbita en el marc de l’Estratègia NewSpace de Catalunya.

Durant la presentació es farà balanç del primer any de l’Enxaneta a l’espai, s’explicarà el cas d’ús que s’està fent en conreus de vinya del Pallars Jussà, i s’avançaran les pròximes proves pilot lligades a la missió de l’Enxaneta que es duran a terme aquest any.

L’acte comptarà també amb les intervencions dels representants de totes les entitats que participen en el projecte: Jaume Massó, director de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC); Ignasi Ribas, director de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC); Sergi Figuerola, CTIO de la Fundació i2CAT; i Jaume Sanpera, CEO i cofundador de Sateliot.

L’acte tindrà lloc al Centre de Suport Territorial Pirineus de l’ICGC, a Tremp i es podrà seguir en streaming pel canal de YouTube de Polítiques Digitals.

Lee la noticia original en: espai.media

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio