Avui és el Exponential Day #3

El dia de les empreses transformadores

Fa temps que sents a parlar de disrupció. D’empreses que s’han reinventat i han capgirat els seus models de negoci davant l’era del canvi constant i de l’expansió tecnològica. Empreses amb propòsits transformadors, que veuen i entenen les tendències que canviaran les regles del joc del seu sector. I les aprofiten per innovar i construir un futur millor. Empreses que no només s’avancen als canvis sinó que els provoquen.

Torna l’Exponential Day (en format virtual), un dia per inspirar-te i conèixer aquestes tendències disruptives que estan canviant l’status quo del teu sector. Després de les dues primeres edicions, en les que vam posar damunt la taula que la disrupció no només és possible sinó també imprescindible, et volem presentar algunes de les empreses catalanes amb més impacte: els Catalonia Exponential Leaders.

Durant l’Exponential Day #3, a més de conèixer exemples locals i internacionals, descobriràs com fer de la teva organització una empresa invencible amb Alex Osterwalder. A més, també tindràs l’oportunitat de fer networking com mai l’havies fet abans i basat en la intel·ligència artificial.

El proper 1 d’octubre de 2021 tens l’oportunitat d’imaginar-ho per fer-ho realitat. D’inspirar-te per créixer i ser un dels líders en un futur proper. Reserva’t el dia, reserva’t un lloc entre les empreses que ho volen canviar tot. T’hi esperem!

Catalonia Exponential

Programa

 

Primera part (virtual)

9.30 h
Benvinguda
Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat
9.40 h
Construeix una empresa invencible
Alex Osterwalder, escriptor, inventor del Business Model Canvas i cofundador de Strategyzer.com
(La ponència serà en anglès, sense traducció)
10.40 h
Mapa de la disrupció a Catalunya i les tendències globals
Alfons Cornella, fundador de l’Institute of Next
11.00 h
Taula rodona: Catalonia Exponential Leaders, les bones pràctiques de la disrupció a Catalunya 
Aitor Martin, CEO de Advanced Air Mobility
Víctor Canivell, CEO de Qilimanjaro
Sergi Vila, cap d’operacions de SEAT:CODE
Santi Aliaga, CEO de Zyrcular Foods
Ana Simón, manager d’Innovació internacional i disrupció d’ACCIÓ (moderadora)
11.45 h
Presentació dels serveis d’innovació disruptiva d’ACCIÓ i la nova línia ajuts
Jordi Aguasca, director de la unitat de Transformació tecnològica i disrupció
12.00 h
Fi de la primera part

Virtual Smart Networking

08.00 – 09.00 h
Virtual Smart Meetings
12.00 – 14.00 h
Virtual Smart Meetings

Keynote speaker: Alex Osterwalder

Alex Osterwalder
Alex Osterwalder
Transformador d’empreses

Construeix una empresa invencible

Saps què és una empresa invencible? Quins atributs ha de tenir? Alex Osterwalder, inventor del Business Model Canvas i cofundador de Strategyzer.com, ens explicarà com construir-la i com transformar la teva organització de manera pràctica.

Descobriràs què són les empreses invencibles: aquelles que es reinventen constantment, que tenen models de negoci superiors i que van més enllà dels límits de la seva indústria.

Osterwalder (escriptor, emprenedor i conferenciant de referència) és un dels experts en innovació més influents del món i que ha canviat la manera de fer negocis. Una de les seves grans virtuts és la de simplificar conceptes complexes en models visuals i fàcilment comprensibles.

Una oportunitat única, doncs, per interactuar i conèixer com fer de la teva empresa una organització invencible! Reserva la teva plaça!

La visió més disruptiva amb Alfons Cornella

Mapa de la disrupció a Catalunya i les tendències globals

Quines són les tendències globals que ho estan canviant tot? I les empreses catalanes més disruptives?

Guiats per Alfons Cornella, fundador de l’Institute of Next, farem un recorregut per conèixer les disrupcions tecnològiques i tendències globals més rellevants per a l’empresa. Ens parlarà dels canvis provocats per la intel·ligència artificial, la biotecnologia o les neurociències, entre d’altres, i dels líders mundials que estan capgirant el món.

Un ponència que també ens servirà per descobrir les empreses catalanes amb més capacitat de transformació per endinsar-nos en els seus models de negoci, les tecnologies que ho fan possible i per conèixer les estratègies de creixement sostenible.

Acompanya’ns en aquest viatge, t’hi esperem. Reserva la teva plaça!

Alfons Cornella
Alfons Cornella
Provocador d’innovacions

Catalonia Exponential Leaders: bones pràctiques de disrupció a Catalunya

 

La disrupció és present en tots els ecosistemes del món i Catalunya no n’és cap excepció. A través de la iniciativa Catalonia Exponential Leaders identifiquem i donem veu a projectes empresarials amb capacitat d’adaptació, transformació i d’impacte global en algun dels camps més rellevants del futur.

L’Exponential Day #3 és una oportunitat única per conèixer una selecció de les empreses més disruptives de Catalunya. En aquesta taula rodona coneixeràs els projectes de quatre d’aquestes empreses de sectors i models molt diferents:

  • Advanced Air Mobility, una startup que treballa en el disseny d’un cotxe volador.
  • Quilimanjaro, procedent de la recerca és pionera a Europa en el camp de la computació quàntica.
  • SEAT:CODE, el braç de SEAT per la concepció de nous serveis digitals.
  • Zyrcular Foods, sorgida d’un gegant del sector carni i creadora d’una nova línia de negoci en la producció de proteïna alternativa.

T’ho perdràs? Reserva la teva plaça!

 

Segona part: Virtual Smart Networking

Networking intel·ligent per connectar amb la disrupció

La col·laboració amb l’ecosistema és clau per innovar de manera disruptiva. Per això, l’Exponential Day #3 també és networking. Durant la jornada tindràs l’ocasió de fer Virtual Smart Meetingsa través de la plataforma RISE que, a partir de la intel·ligència artificial, et permetrà connectar directament amb els participants més interessants per a tu.

A banda de trobades virtuals, aquesta plataforma t’ofereix l’oportunitat de participar en taules dedicades l’anàlisi i la posada en marxa de nous escenaris de futur relacionats amb tecnologies exponencials. A més, també podràs crear la teva pròpia taula temàtica i fer noves connexions.

El Virtual Speed Networkingel podràs fer de bon matí, de 8 h a 9 h, per escalfar motors i fer els primers contactes abans de començar l’Exponential Day; i seguirà a partir de les 12 del migdia per posar en marxa les idees i les connexions sorgides durant les sessions. Reserva ara la teva plaça!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio