AVUI / Barcelona Activa i MWCapital connecta perfils IT amb empreses tecnològiques

 Es faran 300 entrevistes en un speed dating on hi participen 15 empreses i 43 persones demandants de feina, 23 de les quals són dones 

» La iniciativa s’emmarca en l’aliança entre els dos organismes, Barcelona Digital  Talent, que posa el focus en la demanda de talent i les necessitats d’empreses  grans i start-ups de la ciutat  

» L’esdeveniment té lloc avui de 9 a 12:30h i de 15:30 a 18h a l’auditori del  Cibernàrium de Barcelona Activa 

Barcelona Activa, l’agència de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, i la Mobile World Capital,  organitzen un dels majors Speed Dating de talent digital que tenen lloc anualment, en una jornada intensiva  avui, 14 de juny. A través de l’aliança Barcelona Digital Talent (BDT), es fa una connexió entre empreses i  start-ups del sector digital que estan buscant incorporar, de manera immediata o en els propers mesos, nou  personal expert en digitalització per a diferents projectes i negocis. 

Estan cridades a participar 43 persones inscrites -23 de les quals són dones- que faran 300 entrevistes durant  tota la jornada. Hi participen 15 empreses i start-ups que formen part de l’ecosistema d’innovació de la ciutat:  Atmira, Babel, Berger-levrault, Capgemeni, Concatel, Deporvillage, EY, GFT, Globant, Grupo ICA, Inetum,  Oxigent Technoogis, Scheneider Electric, Telanto i Telespazio.  

Gran part dels llocs de treball que es posaran sobre la taula són per a experts en Java, seguit d’Angular, PHP Developer i React, com a especialitzacions tecnològiques requerides, amb valoració de coneixements associats al Big Data, IT Security Specialists, UX i Business intelligence, entre d’altres. Les persones  candidates provenen de 20 centres i escoles diferents, entre elles, la IT Academy de Barcelona Activa,  Factoria F5, BIT o PIMEC. 

Durant la sessió, diferents iniciatives dinamitzaran la trobada, a càrrec de l’expertesa de professionals del món  digital, que posaran de manifest les habilitats i competències d’aquests perfils, i la connexió idònia entre talent  i empresa, en un moment clau on es posa el focus en les necessitats de les grans empreses i start-ups de la  ciutat per cobrir les seves vacants. 

Segons dades que recull l’informe Digital Talent Overview 2022, la demanda de talent digital s’ha incrementat  un 40% el darrer any. L’Ajuntament de Barcelona té un pla en marxa per formar 3.000 persones  programadores web fins l’any 2024, en la seva aposta de reactivar l’economia i impulsar el mercat de treball i  la vessant tecnològica, una de les més cabdals en el món professional avui dia. 

La fórmula de l’Speed Dating també a congressos de ciutat durant tot l’any

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio