Avui a les 19h Ada Colau lliurarà el Premi 25N al millor projecte de prevenció de les violències masclistes

Avui, dimarts 23 de novembre, a les 19.00 hores, a l’espai Calàbria 66 (carrer de Calàbria, 66), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; i la tinenta de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; lliuraran el Premi 25N al millor projecte de prevenció de les violències masclistes focalitzat en el treball de les masculinitats.

Durant l’acte també hi participaran les premiades de l’edició anterior, el col•lectiu Donestech, que faran una explicació de com ha evolucionat la seva proposta sobre la sensibilització de les violències masclistes online. L’entrega de premis acabarà amb el monòleg “No solo duelen los golpes” de l’artista Pamela Palenciano.

Sota el lema “BCN Antimasclista; desobeeix el masclisme”, l’objectiu del premi és donar suport a iniciatives i projectes que treballin la prevenció de les violències masclistes posant el focus en les masculinitats i els valors culturals i socials sexistes que fomenten, legitimen, sostenen i reprodueixen aquestes violències.

L’acte d’entrega del Premi 25 de Novembre es podrà seguir de manera virtual i en directe a través del següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=qkZ8CHgV9Gw

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio