Arriba la segona edició dels Premis Somos-Digital

Els premis Somos-Digital tornaran a reconèixer la tasca dels professionals de la dinamització tecnològica que apliquin propostes innovadores en els Centres de Competències Digitals. El certamen, que organitza l’Associació Digital en clau estatal, s’obre als centres, organitzacions i particulars que vulguin presentar iniciatives destinades a la millora de les competències digitals de la ciutadania i admetrà candidatures fins el 31 de gener.

En els Premis Somos-Digital s’acceptaran propostes que s’incloguin en les categories de Ciutadania Digital, Detectant Talent, Inclusió Digital i Dinamitzador Digital i els guanyadors es coneixeran el 24 de març, en una gala que tindrà lloc a l’Auditori de l’Alberg del Centre Esplai, al Prat de Llobregat, dins el marc de la III Trobada de Dinamitzadors Somos Digital 2022. Els campions de cada categoria rebran un regal tecnològic, mentre que els finalistes s’enduran un diploma.

Per tal d’optar als premis pot presentar-se qualsevol iniciativa o projecte dut a terme en els dos últims anys i també entraran a concurs les trajectòries professionals o vitals de les persones que es proposin.

Lee la noticia original en: espai media

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio