Saltar al contenido

Aquí pots reviure tot el BARCELONA DIGITAL TALENT DAY 2020 (4 hores en video)

  • por

Reviu el Barcelona Digital Talent Day 2020 i descobreix totes les claus, reptes i oportunitats de l’ecosistema de talent digital

Com preparen les empreses la transició digital dels seus professionals?
Com ser atractiu i gestionar el talent per créixer ràpidament en un entorn competitiu i digital?

Trobaràs les respostes a aquestes preguntes i moltes més en les dues jornades del Barcelona Digital Talet Day 2020 que van tenir lloc el desembre de 2020 i que ara pots reviure a través de dos vídeos.

Coneixeràs casos d’èxit que presenten la importància del reskilling corporatiu i l’atracció i gestió del talent digital en una organització.


Sessió 1
: Per dur a terme un procés de digitalització amb èxit es requereixen nous coneixements i competències, per això, la transició dels empleats cap a les habilitats digitals és clau en el context actual però, per on començar? Comptem amb l’experiència de Daniel Newman, advisor del programa de reorientació professional “Upskilling 2025” d’Amazon i columnista a Forbes.

Coneix també algunes organitzacions que estan posant en marxa projectes enfocats a la promoció del talent digital com Seat, CaixaBank o Bayer, entre d’altres, amb qui es comparteixen entrevistes i taules rodones de primer nivell en aquesta primera sessió.

Sessió 2: Per impulsar el creixement de la teva companyia no es tracta únicament de ser grans si no de ser atractius per al talent digital i disposar d’estructures àgils i elàstiques que ens permetin adaptar-se als cicles d’una organització. És imprescindible conèixer models com el “Staff on demand” que impulsaran la incorporació de professionals claus en el creixement de qualsevol companyia. Aquesta sessió mostra aquesta temàtica amb Salim Ismail, Founding Executive Director de Singularity University.

El vídeo també compta amb un seguit d’entrevistes i taules rodones amb empreses com Microsoft, Linked-In, Everis, Glovo, I2Cat i Wolters Kluwer.

Més informació aquí
Otros artículos de interés