Saltar al contenido

Anna Navarro l’empresària catalana més admirada al món

  • por

La revista Ciolook reconeix a l’olotina pel seu “lideratge competent” que la converteix en “una de les millors expertes en globalització del món”

La catalana Anna Navarro Descals, més coneguda amb el seu nom empresarial Anna N Schlegel, ha estat reconeguda com a la dona empresària més admirada al món per la revista nord-americana Ciolook, segons ha avançat el diari Exterior.cat. Fa poques setmanes l’olotina anunciava que deixava NetApp, l’empresa de Silicon Valley on treballava des de feia 12 anys. Navarro ho explicava en un missatge a LinkedIn, on no detallava quina serà la seva nova aventura professional. Així doncs, tot i haver deixat una de les empreses més influents als Estats Units en termes de dades, Navarro segueix sent una de les dones empresàries més estimades arreu.

L’empresària és l’actual vicepresidenta del departament de producte, mercat internacional i globalització vdeProcore Technologies, una empresa amb seu a Califòrnia (Estats Units) de programari de gestió de projectes de construcció número 1 al món. L’olotina és licenciada en filologia anglesa i alemanya a la UB i fa 28 anys que viu a Silicon Valley. Entre d’altres empreses, ha treballat a Cisco Systems, Xerox, VMware o VeriSign. A part, el desembre passat va ser nomenada la dona més influent del món en tecnologia 2020 per la revista Anaytics Insight.

original: Viaempresa
Otros artículos de interés
Etiquetas: