Acord del Banc Sabadell amb el TecnoCampus per donar suport als premis Creatic

Acord del Banc Sabadell amb el TecnoCampus per donar suport als premis Creatic –

Santiago Bruna, director regional de Banc Sabadell, i Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus, van signar la setmana passada un nou acord de mecenatge als Premis Creatic, una iniciativa amb la qual l’entitat col·labora de manera continuada des de fa nou anys.

A més del suport de Banc Sabadell, els premis compten amb el mecenatge d’altres empreses i institucions compromeses amb un creixement sostenible del nostre territori. Són set en total: Bytemaster i ESED-Cyber Security & IT Solutions (categoria platinum); FYR Legal, Minoryx Therapeutics i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya (categoria gold); Derecho.com i Palobiofarma (categoria bronze)

Amb el seu compromís, aquestes empreses i entitats contribueixen a fer possible aquests premis, que al llarg de les seves vint-i-dues edicions han acompanyat nous emprenedors que, amb els seus projectes, han enriquit l’ecosistema innovador del nostre entorn. Està previst que l’entrega dels premis tingui lloc durant la Nit de l’Emprenedoria, el proper 24 de novembre.

https://ift.tt/aYxlbyD

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio