ACCIÓ finançarà projectes catalans en fase d’expansió digital internacional

L’agència ACCIÓ convoca els ajuts International eTRADE per aprofitar l’impuls digital i afavorir que les empreses catalanes se sumin a l’exportació. El programa inclou sessions de formació, sensibilització, assessorament i suport en la implantació d’estratègies digitals que posicionin les firmes catalanes arreu del món.

Amb ajudes de fins a 12.000 euros per projecte, aquesta línia de finançament neix per ajudar les empreses en diferents àmbits del seu negoci.

Per una banda, en el desenvolupament web i la creació de continguts d’abast internacional, així com d’accions de màrqueting digital i creació de campanyes amb difusió arreu del món. De l’altra, fomenta la participació en mercats electrònics i en directoris digitals internacionals, l’adquisició d’eines digitals i la seva integració per tal d’optimitzar el negoci internacional.

La convocatòria és oberta fins l’11 d’octubre i es dirigeix a petites i mitjanes empreses amb una facturació mínima de 100.000 euros en el darrer exercici, que disposin del lloc web de l’empresa en un idioma estranger i que tinguin un pla de promoció internacional en aplicació des del 2020 i 2021 segons el model disponible al web d’ACCIÓ.

(Transcripción completa del original)
La publicación original de este artículo aparece en ESPAI MEDIA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio