7 centres catalans participen a la reunió científica de la Sociedad Española de Astronomía

La Sociedad Española de Astronomía (SEA) celebrarà la XV Reunió Científica a La Laguna des del 5 fins al 9 de setembre de 2022 i comptarà amb fins a set centres d’investigació catalans. Es tracta de la Fundació Observatori Esteve Duran, l’ICCUB i el Departament de Física de la Universitat Politècnica de Catalunya, l’Observatori -Fabra, l’Institut de Física d’Altes Energies, el Grup de Recerca en Ciències i Tecnologies de l’Espai, el Centre d’Estudis i Recerca Espacials de la Universitat Autònoma de Barcelona).

La trobada de SEA tindrà lloc a La Laguna reunirà els assistents en sessions plenàries, reunions de grups i obrirà altres activitats al públic en general al Campus de Guajara i ja ha iniciat el calendari per formar-hi part. Des del mes de març s’obriran les inscripcions per ser-hi i la data límit per inscriure’s serà el mes de juliol, tot i que també pot fer-se fins l’1 de setembre amb un recàrrec afegit.

La Societat Italiana d’Astronomia serà la convidada en la reunió que tindrà lloc a les Illes Canàries i la comunitat italiana donarà a conèixer les col·laboracions científiques que es duen a terme entre totes dues societats.

Lee la noticia original en: espai.media

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio