600 ponents confirmats al Barcelona New Economy Week

El Barcelona New Economy Week (BNEW) ja ha tancat el guió dels 600 ponents que intervindran durant els quatre dies que durarà la cita -del 3 al 6 d’octubre-. Més de mig miler de ponents parlaran a la cita mundial que oferirà 180 hores de continguts i que es repartiran en 130 panells, sessions i debats.

 

En el cartell d’enguany les conferències estan dividides en set temàtiques o verticals, que són la indústria digital, el real estate, la mobilitat, el talent, la sostenibilitat, la inversió i l’experiència. La vertical d’indústria digital és la que comptarà amb les ponències sobre la humanització del sector digital o les opcions d’incorporar els materials intel·ligents en la construcció de l’economia del futur.

Les d’inversió i mobilitat miraran cap enfora, a altres zones del món, per tractar les noves tendències que estan arribant. La de sostenibilitat seguirà les prioritats marcades a l’Agenda 2030 i, de la seva banda, les de talent i experiència posaran exemples reals relacionats amb el món empresarial, el corporatiu o experiències tecnològiques i immersives.

Dins el sector mobilitat destaca la presència de la secretària d’Estat d’Energia al Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Sara Aagensen o el director general de la Direcció General de Tràfic, Pere Navarro. Sobre sostenibilitat parlaran, entre d’altres, la responsable de polítiques de la Comissió Europea , Josefina Lindblom, o el president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Francesc Reguant.

Pel que fa als reptes del sector immobiliari hi estaran el gerent d’habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Javier Burón, o el president de l’Associació de Promotors de Catalunya, Xavier Vilajoana. Per parlar sobre talent, s’ha convidat el secretari general d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Raül Blanco, així com a la responsable dels fons europeus de la secretaria d’Afers Exteriors i la UE, Conxita Font. La directora executiva de l’Associació de Zones Franques de les Amèriques, María Camila Moreno, o el director general d’ALISYS, Daniel Setó, seran altres convidats a la cita.

(Transcripción completa del original)
La publicación original de este artículo aparece en ESPAI MEDIA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio