22 novembre «Inspira’t X Digitalitzar-te,»
Ricard Vallespi

Inspira’t X Digitalitzar-te, IXD, és una trobada per estar al dia en Transformació Digital amb experts referents en innovació, màrqueting i creativitat.

Impulsada des de la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona, s’emmarca en el Pla d’impuls de les tecnologies digitals.

L’objectiu de l’IXD és apropar la visió i les estratègies per accelerar la digitalització del negoci de les empreses a partir de les tecnologies i sobretot basades en experiències d’èxit i les més rellevants pel teixit empresarial.

IXD és un esdeveniment inspirador, una oportunitat per connectar, compartir i aprendre amb professionals de referència, obrir la ment, fomentar l’intercanvi d’idees i coneixement i veure allò que està passant en l’àmbit de la cultura digital. Tot perquè el teu negoci o projecte sigui més competitiu i productiu.

Cada episodio presenta a empresarios, diseñadores, innovadores y expertos de las principales organizaciones y organismos del Mundo Digital de Barcelona, que comparten sus historias, proyectos y desafíos en el ámbito de la nueva era digital. El podcast brinda una mirada profunda al papel que juega Barcelona en la transformación de la sociedad a través de la tecnología y cómo estos talentos están dando forma al futuro de la nueva era digital. 

Scroll al inicio