Vols tenir una agenda comercial a Bèlgica?


Fepime Catalunya t’ofereix la oportunitat de tenir una agenda comercial a Bèlgica per que puguis iniciar-te en el comerç internacional de forma ràpida i segura

Fepime Catalunya dins del seu programa d’internacionalització PROXI organitza una missió comercial a Bèlgica, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç d’Ambers . Tots els Sectors hi son convidats .

En col·laboració amb la Cambra de Comerç d’ Amberes es prepararà una agenda de contactes per aquelles empreses interessades. Bèlgica: Oportunitat per a les empreses Bèlgica es un país per a empreses que busquen clients, distribuïdors o socis comercials Malgrat la seva reduïda grandària (11,4 milions d’habitants),

Bèlgica i molt especialment gaudeix d’una posició geogràfica estratègica, en el cor d’Europa, i forts vincles econòmics amb les regions veïnes de Països baixos, Alemanya , França I Dinamarca. Així mateix, és un mercat amb un alt poder adquisitiu, el segon de la Unió Europea en termes de PIB per càpita, que supera els 45.000 dòlars.

Les ciutats més poblades i principals centres econòmics del país són: Brussel·les (la capital), Amberes ( el port més important) I Gent. L’economia belga es caracteritza per la seva solidesa i gran obertura a l’exterior. Es tracta d’un mercat madur, amb una àmplia oferta de productes i serveis, on el sector terciari genera més de dos terços del valor afegit brut i ocupa a gairebé el 70% de la població activa.

Així mateix, la seva activitat manufacturera és altament competitiva. Sense tenir fonts de matèries primes o recursos naturals, el principal avantatge de Bèlgica resideix a la seva mà d’obra qualificada, la seva centralitat ( geogràfica I política ) el seu patrimoni cultural i una elevada qualitat de vida. Bèlgica, és el tercer país de l’Àrea euro amb menor taxa d’atur: 8,0% en 2016; només per darrere d’Alemanya (4,98%) I Àustria (5%), segons dades del FMI.

Bèlgica compta amb un clima de negocis excel·lent (qualificació “A1”, segons *Coface), on les empreses presenten nivells de deute baixos i existeix una elevada diversificació industrial. Els acords contractuals s’apliquen amb eficàcia, i la protecció de la propietat intel·lectual és elevada. A més, l’alt grau de transparència és una fortalesa institucional clau.

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain