VALLÈS ORIENTAL / Mollet es converteix en la primera ciutat de Catalunya en oferir una app per trobar feina


16 mayo 201802.00 Catalunya
X

L’app  també permet que els ciutadans puguin xatejar directament amb els serveis municipals d’ocupació davant qualsevol dubte o cerca d’informació

Coincidint amb aquesta presentació, l’Ajuntament també ha donat a conèixer la nova pàgina web de l’Empresa Municipal per a la  Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO). Amb aquesta nova aplicació, l’Ajuntament intensifica la creació d’eines per apropar els serveis municipals a la ciutadania i, alhora, segueix modernitzant l’administració pública amb l’objectiu de fer.la més propera i accessible.

En aquest sentit, l’alcalde de Mollet i president de l’Empresa Municipal per a la  Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), Josep Monràs, ha assenyalat que “és evident que no podem deixar d’adaptar-nos als nous temps i a les noves necessitats i demandes dels nostres ciutadans amb el propòsit de seguir treballant per potenciar l’agilitat i la transparència” tot i que “aquesta adaptació en cap cas deixa de banda la proximitat i l’acompanyament que comporta el tracte personalitzat que seguiran fent els nostres serveis d’ocupació”.
 .
En la mateixa línia, el regidor d’Ocupació, Raúl Broto, ha deixat clar que “aquesta aplicació no elimina l’atenció individualitzada, sinó que la complementa”.
 .
L’app, que estarà operativa a partir de l’1 de juny, és gratuïta i compatible per a Android i IOs.
 .
Coincidint amb aquesta presentació, L’Ajuntament també ha donat a conèixer la nova pàgina web d’EMFO www.emfo.cat. Es tracta d’una web més moderna i pràctica i s’adapta a qualsevol dispositiu des del que es visualitzi.
 .
Memòria d’EMFO 2017
 .
També aquest dilluns, l’Ajuntament de Mollet ha presentat la memòria anual d’EMFO on, entre d’altres dades, es posa de manifest que l’any passat el consistori va gestionar 865 ofertes de treball ( 45,1% més que al 2016) i va inserir 1.790 persones (un 41,7% més que l’any anterior)
.
Pel que fa les accions formatives adreçades als col·lectius en situació d’atur, aquestes s’han incrementat en un 27,5% fins arribar a les 1.443 persones.
 .
Per Josep Monràs “si hi ha més formació, hi ha més oportunitats” i en aquest sentit ha volgut reivindicar “la Formació Professional, a qui aquest país ha deixat de banda”, i per aquest motiu “cal apostar per ella i potenciar-la per crear més ocupació i fer-ho, com no pot ser d’un altra manera, de la mà del sector empresarial”.
.
En total, els serveis d’ocupació, fruit de desenvolupar més programes formatius i gestionar més ofertes, han atès 11.467 persones, un 20,9% més que al 2016.
 .

Segueix llegint l’original a: alcaldes.eu

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain