VALLÈS OCCIDENTAL/Més de 3.000 persones usuàries de la zona blava paguen habitualment l’aparcament amb el seu mòbil


17 mayo 201802.00 Catalunya
x

L’aplicació per a dispositius mòbils iParkMe, disponible tant per al sistema operatiu Android com per iOS, en català, castellà i anglès, permet als usuaris pagar a Terrassa l’estacionament a la zona blava amb el seu telèfon intel·ligent des del 12 de desembre de 2017

Les dades corresponents al primer trimestre de 2018 demostren la bona acollida d’aquesta iniciativa implantada per l’empresa municipal Egarvia, encarregada de la gestió dels aparcaments. Si bé al gener el percentatge de recaptació a través d’aquesta modalitat va ser del 3,78%, el febrer va arribar al 4,89%, per assolir el 5,36% al març. Així, el total de tiquets emesos en els primers tres mesos de l’any amb aquest nou sistema de pagament representen el 5,37% del total.

Pagar la zona blava amb el mòbil és més fàcil, còmode i ràpid. Permet a les persones usuàries ampliar el temps d’aparcament des de qualsevol lloc, recuperar l’import dels minuts no consumits, rebre notificacions al mòbil de la propera finalització del temps d’estacionament i tenir situat al mapa el lloc on està aparcat el vehicle. Els vigilants de la zona blava controlen el compliment del temps gràcies a unes altres apps de verificació i denúncies.

El nombre d’usuaris habituals de l’app iParkMe a Terrassa és de 3.600, els quals fan unes 10.000 operacions al mes. iParkMe opera en un total d’11 municipis de Catalunya, entre els que hi ha dos de la comarca del Vallès Occidental, que són Matadepera i Sant Cugat del Vallès.

Segueix llegint l’original a: terrassa

 

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain