VALLÈS OCCIDENTAL / L’ITworldEdu 2018 busca experiències educatives per als tallers d’innovació


La 10a edició de l’ITworldEdu tindrà lloc el 16 i 17 d’abril a Sant Cugat del Vallès. Comptarà amb uns tallers d’innovació sobre les principals tecnologies i metodologies emergents presents a les escoles

 Els centres educatius que vulguin explicar la seva experiència en aquests workshops tenen fins al 19 de febrer per presentar-hi candidatures.

L’ITworldEdu és una trobada sobre innovació tecnològica en l’àmbit educatiu, que aplega representants del sector amb la finalitat de conèixer solucions educatives i reflexionar conjuntament. Té com a propòsit compartir les novetats i tendències de la tecnologia educativa, mostrar aquelles experiències d’escoles més innovadores i els ecosistemes i metodologies basades en les TIC que afavoreixen un millor procés d’ensenyament-aprenentatge. Enguany se centrarà en l’aprenentatge adaptatiu, el big data i la seguretat, els projectes STEM, el mobile learning, les noves metodologies d’aprenentatge, la cultura maker i els nous formats de continguts.

Aquest any per primer cop, l’ITworldEdu comptarà amb uns tallers de 90 minuts de durada i eminentment pràctics sobre les principals tecnologies i metodologies emergents presents a les escoles. Fins al 19 de febrer estarà obert el període per presentar candidatures al call for workshops.

Els tallers proposats hauran de mostrar una experiència innovadora que s’hagi desenvolupat a un centre educatiu en una d’aquestes categories: projectes STEAM, noves metodologies d’aprenentatge, o nous formats de continguts i activitats amb recursos digitals.

El comitè científic de l’ITworldEdu revisarà les candidatures rebudes i seleccionarà les propostes que s’ajustin més als criteris d’avaluació proposats. Les candidatures seleccionades es donaran a conèixer en el termini de dues setmanes des del 19 de febrer.

Original a: punttic.gencat.

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain