VALLÈS OCCIDENTAL / L’ensenyament a distància: el complement (motivador) a l’aula


20 abril 2018Tec Cat
x

Experts en educació veuen l’ensenyament a distància com un complement motivador a l’ensenyament que es duu a terme de manera tradicional des de l’aula

Així s’ha apuntat en la segona jornada del congrés ITworldEdu, celebrat al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès, on els participants han posat en valor la complementarietat entre les noves tecnologies i el professor de l’aula tradicional.

D’aquesta manera, l’ús de formats audiovisuals en l’ensenyament Primari i Secundària és un “complement innovador” a l’aula, segons han conclòs avui diversos professionals de l’àmbit educatiu presents al congrés.

En aquest sentit s’ha pronunciat el professor David Calle, enginyer en telecomunicacions i fundador de la plataforma de vídeos educatius online Unicoos.

Per això, ha apuntat que “el paper d’un professor en classe és indiscutible”, però ressalta la rellevància del vídeo educatiu com un “complement especialment rellevant en una generació acostumada al format audiovisual”.

Durant la ponència, Calle ha parlat de la seva experiència com a creador de la principal plataforma de vídeos educatius sobre contingut tècnic i matemàtic en l’àmbit de parla hispana, que va crear en 2011 per “donar una oportunitat als moltíssims alumnes que van haver d’abandonar les classes perquè els seus pares s’havien quedat en l’atur o passaven dificultats econòmiques”.

També ha participat en el congrés la programadora i escriptora finlandesa Linda Liukas, que ha explicat el seu projecte d’aprenentatge de programació informàtica per a nens d’infantil i primària, als que ensenya bases de computació a partir dels quatre anys.

Segueix llegint l’original a: viaempresa

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
julio 2019
L M X J V S D
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain