VALLÈS OCCIDENTAL / L’empresa danesa Hempel invertirà 5ME en un centre d’R+D a Catalunya 


13 octubre 201709CTIC
X
L’empresa danesa Hempel, especialitzada en la fabricació de pintures, invertirà 5 milions d’euros per crear un centre d’R+D a Santa Perpètua de Mogoda que suposarà la creació de 35 nous llocs de treball, la majoria doctors i enginyers. Es tracta d’un centre que complementarà la planta de producció, les oficines i les instal·lacions logístiques de la companyia a Polinyà, a pocs kilòmetres de distància, i que permetrà consolidar la seu catalana com la segona més important de la multinacional a Europa després de les oficines centrals a Lyngby, a Dinamarca.
.
Per aquest projecte d’inversió l’empresa ha comptat amb el suport i assessorament de la Generalitat, articulat a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.
.
El nou centre es preveu que entri en funcionament a finals del 2018 i comptarà amb una superfície de 3.500 m2. Estarà especialitzat en la producció de pintures revestiments industrials que endarrereixin la propagació del foc permetent protegir les estructures metàl·liques dels efectes del foc i allargant el temps que la estructura resisteix abans de col·lapsar-se per l’efecte de la temperatura. Ja s’han començat a incorporar part dels 35 nous treballadors que suposarà aquest projecte, complementant l’actual plantilla de l’empresa que ja supera les 200 persones.
.
Segons el director de la Unitat de Negoci per a Espanya de Hempel, Sergi Dominguez, “Hempel ha trobat a Catalunya facilitat per trobar perfils tècnics qualificats, i és evident que s’ha convertit en un pol d’atracció gràcies a les universitats, el coneixement i la qualitat de vida”.  La multinacional, que és present a Catalunya des d’abans de l’any 1925, compta amb més de 6.500 treballadors a nivell internacional, presència a més de 80 països i fàbriques a Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia.
.

Ooriginal en: gencat.

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain