VALLÈS OCCIDENTAL / La tecnologia 5G també aposta per Catalunya: Sant Cugat servirà d’espai de proves


8 marzo 201802.00 Catalunya
x

Sant Cugat serà un laboratori urbà, ciutadà i tecnològic per tal de validar les tecnologies i serveis 5G

Així, el consistori vallesà se suma al projecte que lideren la Generalitat, la Mobile World Capital Barcelona (MWCB), l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació i2CAT, el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC), Atos i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Es tracta del projecte 5GBarcelona, que pretén convertir la capital catalana i el país en un dels centres de connexió d’innovació digital europeu en aquesta tecnologia, que permetrà més velocitat i connectivitat entre mòbils i altres aparells amb Internet.

Encara s’ha de valorar quin paper jugarà la localitat vallesana, tant en l’àmbit com en la temàtica. Està previst que el 5G sigui una realitat el 2020.

La Comissió Europea té en marxa el programa 5G-PPP i al llarg de 2018 escollirà un nombre reduït de projectes per crear entorns de prova a diferents ciutats i el5GBarcelona figura en la llista de candidats.

 

Segueix llegint l’original a: naciodigital

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain