VALLÈS OCCIDENTAL/ El ITWorldEdu se centra en les tecnologies emergents i el paper de la dona en les carreres STEM


L’Auditori de Sant Cugat del Vallès serà l’escenari, els propers 16 i 17 d’abril, de la desena edició de l’ITWorldEdu

Que enguany se centrarà en l’impacte de les tecnologies emergents en l’educació i la seva implantació a l’aula, i en el paper de la dona en les carreres STEM.

Aquest congrés té el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, que el reconeix com una activitat de formació permanent adreçada al professorat no universitari. En aquest sentit, s’espera que hi assisteixin més de 900 professionals de l’educació, una xifra que converteix l’ITWorldEdu en un dels principals esdeveniments educatius del país.

La trobada, organitzada per l’EduTech Clúster amb la col·laboració d’Eurecat, vol “compartir les novetats i tendències de la tecnologia educativa”, segons la Cluster Manager d’Edutech, Patrícia Remiro.

Remiro també destaca que s’hi “mostraran les experiències més innovadores i els ecosistemes i metodologies basades en les TIC que afavoreixen un millor procés d’ensenyament i aprenentatge”.

Els participants en el congrés podran participar en sessions plenàries, sessions temàtiques i tallers en els que podran veure casos d’èxit en l’aplicació de la tecnologia a l’aula.

La sessió inaugural anirà a càrrec del professor de l’IESE Eduard Calvo, que parlarà dels reptes que tenen els centres educatius per assolir l’excel·lència i adaptar-se als canvis que hi ha tant a la societat com en altres sectors. Per altra banda, els assistents podran escoltar les conferències del finalista dels premis internacionals Best Teacher Prize David Calle, la COO d’Adaptemy, Conor Flynn i l’escriptora Londa Liukas, entre d’altres.

Segueix llegint l’original a: smartcatalonia

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain