VALLÈS OCCIDENTAL / El CREVE porta el vehicle elèctric als joves


9 marzo 201802 Catalunya TIC
x

El Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) ha ampliat la seva activitat formativa als alumnes de 4t d’ESO per primera vegada

La col·laboració públicoprivada ha permès que 150 alumnes de 16 centres de Sabadell que participen un projecte anomenat Coneixements d’Oficis participin en programes oferts per l’organisme de l’ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

L’alumnat ha rebut formació de vehicles elèctrics de dues rodes, sobre el funcionament d’aquest tipus de vehicles pel que fa a les seves característiques tècniques i els seus components: motors, bateries, sistemes de tracció i carrega. Els participants ha realitzat un tast de conducció de bicicletes, ciclomotors i patinets vehicles industrials lleugers, en circuit tancat preparat específicament. També han pogut conèixer l’edifici del CREVE i el projecte ElectroCatque permet altres joves estudiants de formació professional del grau superior d’Automoció construir durant el curs escolar el seu propi vehicle elèctric.

Aquesta acció promou que els centres escolars treballin el coneixement de noves professions entre els joves, les quals hauran d’anar acompanyadores de noves competències al voltant del vehicle elèctric. Amb propostes formatives com aquesta, es potencien la mobilitat segura i sostenible entre els joves, els qui representaran el 75% de la força laboral el 2025 a escala mundial.

L’activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració les empreses Uualk, Tromber i Riese&Müeller, que han cedit els seus vehicles de forma desinteressada i a la concertació entre l’ajuntament de Santa Perpètua, el Gremi de Tallers de Sabadell i Comarca, que es porta a terme des de l’any 2013.

 

Segueix llegint l’original a: viaempresa

alta

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain