VALLÈS OCCIDENTAL / Dos centres de Sabadell, reconeguts en uns premis escolars del Mobile World Congress


14 junio 201803 Catalunya TIC
x

Dos centres públics de Sabadell, l’Institut Agustí Serra i Fontanet i l’Escola Floresta, han estat premiats als mSchools Student Awards 2018, que s’han celebrat aquest cap de setmana al recinte firal de la Farga de l’Hospitalet de Llobregat

El primer centre ha guanyat el primer premi en la categoria de Secundària pel projecte Stolpersteine Sabadell i l’altre, el segon premi de Primària, amb Les masies de Sabadell: arrels oblidades.

El treball de l’Institut Agustí Serra i Fontanet consisteix en georeferenciar les llambordes que s’estan posant a la ciutat en record i homenatge als sabadellencs deportats als camps nazis entre els anys 1940 i1945. El projecte l’ha tutoritzat la professora Marta Garriga i els alumnes són del Programa de Formació per a la Inserció (PFI). La iniciativa s’ha dut a terme amb la col·laboració del Museu d’Història de Sabadell.

El projecte de l’Escola Floresta georeferencia les masies del terme municipal i explica els noms de molts dels barris de la ciutat en funció del passat rural. Un treball que va partir de l’experiència de l’exposició produïda pel Museu d’Història de Sabadell sobre les masies sabadellenques, l’any 2016 i que ha tutoritzat la mestra Cristina Colls.

Els mSchools Student Awards es convoquen en les modalitats d’App Education, Mobile History Map i Scratch Challenge per premiar les produccions realitzades pels estudiants en aquests tres àmbits. És un programa d’aprenentatge mòbil impulsat pel Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA. En aquesta edició del certamen hi han participat més de 50.000 alumnes i més de 500 hi han quedat finalistes.

Segueix llegint l’original a: naciodigital

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain