VALLÉS OCCIDENTAL / Carregar el mòbil mentre prens el cafè


8 enero 201809CTIC
x

YUP!Charge, que ha convertit bateries per a telèfons en suports publicitaris per a establiments comercials, busca capital per créixer

En L’última dècada la societat ha inclòs un nou ítem en el seu llarg llistat de preocupacions: tenir prou bateria al mòbilBranco Calleja ho va veure clar fa deu anys durant un viatge per Àsia, i des de llavors està al capdavant de YUP!Charge, una companyia que s’ha especialitzat a posar carregadors de telèfon per tot arreu. “Era una necessitat i hem aconseguit desenvolupar aquest servei gratuït com un suport de publicitat”, explica el fundador de la companyia. És tan fàcil que en alguns bars i restaurants un client pot agafar un carregador i portar-lo a la taula. A partir d’aquí el temps de càrrega dependrà del que faci durar el cafè.

La companyia va començar com una simple distribuïdora comercial d’aquest tipus de ginys, però al final va optar per fer-se’ls ella mateixa a la nau industrial que té a Montcada i Reixac. A més dels que podien servir com a suports publicitaris, en llogaven d’altres de més grans per a fires o actes de tota mena, a més d’oferir la tecnologia que puguin necessitar institucions públiques com ajuntaments o supermercats. Ara el seu objectiu és desplegar la seva xarxa a través de locomotores de serveis: els aeroports d’Aena, les estacions d’Adif, les oficines de Correus o grans supermercats. De moment, per als pròxims tres anys, el seu objectiu és desembarcar en 75 centres comercials i en 150 gimnasos de Barcelona i Madrid.

La companyia té una altra pota, que de moment no dona cap mena d’ingressos: una aplicació per a mòbil que va llançar ara fa tres anys i que permet saber on hi ha punts de recàrrega.

Segueix llegint l’original a: ara

alta

Sobre el autor

mm

Redacción


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain