Una trentena d’empreses participaran al GSMA Mobile World Congress America de la mà de MWCapital


12 septiembre 201803 Catalunya TIC
x

Hi ha el doble objectiu de presentar les darreres innovacions tecnològiques en IoT, Big Data i 5G, i de connectar amb l’ecosistema local per trobar noves oportunitats de negoci.

Un total de 29 empreses catalanes i espanyoles participaran, entre el 12 i el 14 de setembre, a l’edició d’enguany del 4YFN a GSMA Mobile World Congres Americas (MWCA), que es farà a Los Angeles gràcies a la invitació que els ha fet extensiva la Mobile World Capital Barcelona (MWCapital).

Aquesta expedició tindrà un doble objectiu. Per una banda, les companyies participants podran presentar els seus productes i solucions tecnològics en àmbits com l’IoT, el Big Data o el 5G a representants de la indústria mòbil de tot el món; i per l’altra, podran connectar amb l’ecosistema local per trobar noves oportunitats de negoci. També podran participar en sessions de pitching, fer trobades amb inversors i participar en conferències i panells d’experts sobre innovació digital.

A més, el dia abans que comenci el congrés, les empreses podran participar en una visita per l’ecosistema emprenedors de Los Angeles i visitar seus d’empreses emblemàtiques de la ciutat.

Aquesta delegació ha estat organitzada conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i el Ministeri d’Economia i Empresa del govern espanyol.

Finalistes als 4YFN Awards

Una de les empreses que participen en el viatge, Broomx, ha estat seleccionada per participar en la final dels 4YFN Awards i podrà presentar la seva tecnologia per crear experiències immersives en realitat virtual de 360º en espais reals davant del jurat el dia 13 de setembre.

La companyia que aconsegueixi el premi com a més innovadora podrà exposar al 4YFN Barcelona 2019 i ser-ne ponent. A més, estarà nominada pels premis GLOMO Startup of the Year, que s’entregaran durant el Mobile World Congress 2019.

 

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain