Una setmana per apropar la robòtica social a la ciutadania


Del 25 de febrer a l’1 de març, diferents espais de Barcelona acolliran la Setmana de la Robòtica Social. El programa inclou activitats de caràcter divulgatiu, encara que també hi haurà algun debat científic i tecnològic.

La Setmana de la Robòtica Social busca apropar la tecnologia a la ciutadania, tot explicant els avenços tecnològics i les seves aplicacions. Algunes d’aquestes aplicacions tenen a veure amb la gestió de la ciutat dins dels programes d’’smart city‘.

El programa de la iniciativa inclou activitats els dies 25, 26, 27 i 28 de febrer i l’1 de març. La inscripció és gratuïta i ja està oberta. Al formulari d’inscripció cal triar les activitats en què es participarà.

Les activitats es desenvoluparan a l’Auditori d’Elisava, CosmoCaixa, Auditori Pompeu Fabra Enginyers Industrials de Catalunya i IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya).

Aquest esdeveniment està organitzat per Robòtica Social, un projecte de divulgació científica que pretén apropar la robòtica social a la ciutadania, amb l’objectiu de donar a conèixer els avenços tecnològics i provocar la reflexió.

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain