Tens un projecte d’R+D+i i cerques finançament?Coneix les línies de finançament que ofereix el Programa Cervera del CDTI per a projectes de R+D+i 


El parc tecnològic TecnoCampus, en col·laboració amb APTE , CDTI i FEDIT, et dona l’oportunitat de conèixer les línies de finançament que ofereix el Programa Cervera del CDTI per a projectes de R+D.

 

La xarxa Cervera té com a principal objectiu el finançament de projectes individuals de R+D desenvolupats per empreses que col·laboren amb centres tecnològics d’àmbit estatal pel desenvolupament de les tecnologies prioritàries.

 

La jornada se celebrarà el proper 10 de juliol a partir de les 10 h a la sala Burriac (edifici TCM2) Hi participaran representants de CDTI i de centres tecnològics com EURECAT I AINIA. Al final de les ponències, es podrán mantenir reunions de 15 minuts amb els ponents.

A partir de

les 10:30 h

Benvinguda, a càrreg del Sr. Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus.
10.40 h Presentació del programa Cervera, a càrreg d’Emilio Iglesias, cap d’àrea del departament de Promoció Institucional y Cooperació Territorial del CDTI i Marta Muñoz, directora de comunicació de FEDIT.
11.10 h “Panel de centres tecnològics, amb Israel Garcia, delegat d’Ainia a Catalunya i Marta López, responsable suport públic R+D+i empresarial d’Eurecat.
12 h Reunions prèviament agendades
14 h Fi de l’acte

Quan:  10 de juliol, a partir de les 10:30 h
Lloc: Sala Burriac de l’edifici TCM2 del TecnoCampus

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain