Teixidores d’idees amb Roser Ramos


14 noviembre 2019PAE
ZFOTO

La directora general de Condor, Roser Ramos, recollia fa només unes setmanes el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial pel seu paper al capdavant de la companyia. I el pròxim 3 de desembre serà la protagonista d’un nou Teixidores d’Idees, on ens explicarà les seves vivències i ens parlarà sobre la seva experiència en una empresa centenària, líder en la confecció de peces de roba de gènere de punt, principalment mitjons i leotards per a bebès. Vinculada al món patronal, Ramos ens explicarà també la seva visió sobre el lideratge en femení.

De jove volia ser artista i va estudiar Belles Arts, però la insistència familiar va fer que ho combinés amb la carrera d’Administració i Direcció d’Empreses i es va acabar especialitzant en màrqueting. De fet, tota la seva vida professional l’ha dedicat al món de l’empresa però potser d’aquelles aspiracions juvenils li ve haver fet carrera en el sector tèxtil i de la moda. Els que la coneixen la defineixen com una dona extravertida i de molta experiència. L’any 2002 va entrar a Condor, primer com a directora comercial i de màrqueting fins a passar a la direcció general el 2007, un càrrec que encara ostenta a dia d’avui.

Si ets dona, empresària, directiva o ocupes un càrrec de responsabilitat, vine a compartir les teves inquietuds.

 

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain