TARRAGONÉS / Una app per denunciar caques, plagues o males olors a Torredembarra


13 marzo 201801 MundoTIC
x

Un banc trencat, brossa al carrer o un fanal espatllat. Els veïns de Torredembarra podran denunciar totes les incidències que es trobin a la via pública

A través d’una nova aplicació per a mòbils que ja està en funcionament des d’ahir.

Amb l’app ‘Millorem Torredembarra’, que es pot descarregar gratuïtament des de Google play o Apple Store, els usuaris podran fer una fotografia de la incidència, situar-la en el mapa i enviar-la. La notificació arribarà a l’Ajuntament que intentarà resoldre el problema «tan aviat com es pugui», segons explica el regidor de la Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino. 

Des del consistori s’enviarà sempre una resposta a totes les queixes a través del correu electrònic per tal que l’usuari sàpiga si s’ha pogut solucionar el problema i quan. Si es tracta d’incidències en àmbits privats i poden comportar l’obertura d’un expedient de disciplina urbanística, s’informarà al ciutadà si ha de dur a terme algun tràmit complementari. «L’aplicació ens permetrà millorar la comunicació entre la ciutadania i les regidories de Via Pública i Sostenibilitat», explica l’alcalde de Torredembarra Eduard Rovira.

Aquest nou servei s’implementa a través del Programa Treball i Formacióamb una subvenció de 103.900 euros pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Amb aquest ajut es contractaran set persones, dues per dotze mesos i cinc per sis mesos. Quatre d’elles formaran part de la Brigada d’Intervenció Ràpida, per solucionar les incidències més urgents mentre que una altra serà l’encarregada de gestionar totes les queixes i derivar-les als departaments corresponents, com el de Via Pública i Manteniment i de Sostenibilitat

Segueix llegint l’original a: diaridetarragona

alta

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain