TARRAGONÈS / L’ICD i l’EAPC inicien a Tarragona una formació per contrarestar la violència masclista


18 mayo 201802 Catalunya TIC
X

L’Institut Català de les Dones i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya han iniciat avui a Tarragona un curs per contrarestar la violència masclista a través de les xarxes socials en el col·lectiu de joves

Hi participen una vintena de professionals dels circuits comarcals contra la violència masclista de Tarragona.
 .
Els espais connectats que faciliten les xarxes socials representen un camp d’acció important per a joves i adolescents en relació amb la construcció de les seves relacions socials, identitats de gènere i orientacions sexuals. Espais que no estan lliures de violències masclistes, i que inclús poden multiplicar-ne els efectes donat que faciliten l’anonimat i la suma d’agressors, permeten la repetició, viralitat, difusió i, fins i tot, la normalització d’aquestes violències.
 .
En la formació s’aprofundeix en el valor que les xarxes socials tenen per al col·lectiu de joves i adolescents, i conceptes com la perspectiva de gènere a les xarxes socials; s’ofereixen eines i recursos per contrarestar les violències de gènere 2.0, així com informació sobre el marc legal i de protecció en aquest entorn. També es comparteixen experiències de treball en xarxa i d’atenció.
 .
El curs “Xarxes socials i violència masclista en el col·lectiu de joves” s’ha dissenyat en el marc del Pla Director de Formació en equitat de gènere de Catalunya 2017-2020 que incorpora la transversalitat de la perspectiva de gènere a les administracions públiques de Catalunya i avalua la transferència de la formació en el desenvolupament de la feina en el lloc de treball.

 

Segueix llegint l’original a: premsa.genca

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain