Spotify amplia els avantatges del seu servei gratuït


30 abril 2018NOTICIAS
x

La plataforma ja no restringirà el nombre de reproduccions possibles per a una mateixa cançó

La plataforma de música en línia Spotify va presentar aquest dimarts una nova versió gratuïta de les aplicacions de iOS i Android per enfortir la seva posició de líder al mercat.

«Sabem que aquesta és l’única manera d’aconseguir el nostre objectiu d’atreure a milers de milions de seguidors a la plataforma i fer que tota la indústria de la música tingui el tamany que hauria de tenir, segons nosaltres», va explicar Gustav Soderstrom, cap d’investigació i desenvolupament de la companyia sueca en un esdeveniment a Nova York.

L’executiu va explicar que el 60% dels subscriptors que paguen inicialment havien estat usuaris del servei gratuït.

Per això, el servei gratuït tindrà ara menys restriccions, va indicar Spotify. Fins ara, la versió mòbil només permetia reproduir música de manera aleatòria, i l’aplicació triava les cançons dins d’una llista de reproducció. Spotify a més restringia el nombre de reproduccions per a una mateixa cançó.

La nova oferta ara permet als subscriptors de la versió gratuïta escoltar el tema que desitgen tantes vegades com desitgin, sempre que aparegui en una de les 15 llistes de reproducció personalitzades de la plataforma.

L’usuari podrà accedir a cançons que no apareixen en aquestes llistes de reproducció, encara que haurà de tornar a la manera aleatòria per poder reproduir-les.

El servei gratuït seguirà incloent anuncis publicitaris obligatoris, a diferència de l’oferta pagada, i no serà possible descarregar cançons per escoltar-les sense connexió, opció que sí tenen els subscriptors de pagament.

Sigue leyendo el original en: regio7

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain