SEGRIÀ / Les impressores 3D s’integren a la indústria agroalimentària de Lleida


17 abril 201802.00 Catalunya
impresora_3d

Jornada sobre el futur d’aquesta tecnologia i les seues aplicacions comercials a la UdL || A la província ja hi ha quatre empreses que treballen amb aquests aparells

Les impressores 3D, un giny que fa uns anys sonava a ciència-ficció, són una realitat i moltes empreses lleidatanes veuen en aquests aparells una possibilitat de dinamitzar els seus negocis i reduir els costos de producció. Amb aquesta premissa i amb la intenció de donar a conèixer la implementació d’aquesta tecnologia al sector industrial es va celebrar ahir al campus de la Universitat de Lleida la jornada 3D Print. La Nova Revolució Industrial, organitzada pel Centre Europeu d’Empresa i Innovació (CEEILleida), la Diputació, la Universitat de Lleida i GlobalLleida.

La jornada es va dividir en conferències de diverses empreses pioneres en l’ús d’aquesta tecnologia, que permet fer tota mena de productes a partir de models digitals, i en la presentació del projecte VOLUM, una iniciativa impulsada pel CEEILleida que pretén introduir la tecnologia 3D en el teixit productiu, mostrar a les empreses dels principals sectors lleidatans la possible aplicació d’aquestes tecnologies i oferir assessorament en l’ús d’aquestes.

El programa també preveu crear un showroom, una sala de demostracions d’aquestes impressores a la Caparrella. Respecte a la implementació d’aquesta tecnologia a la província, un total de quatre empreses utilitzen aquests aparells, dos es dediquen a elaboració i creació de maquinària agrícola i aquest camp pot ser un sector en el qual les impressores 3D poden tenir un paper important.

Segueix llegint l’original a: segre

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain