REUS / Reus Wifi


21 mayo 201802 Catalunya TIC
x

‘Reus Wifi’ el servei de wifi obert vinculat a la promoció de la ciutat

Neix en el marc del projecte Reus Smart City amb la voluntat d’oferir connexió a internet tant a la ciutadania com als visitants i promocionar la ciutat i el sector econòmic (comerç, oci, restauració…). L’empresa Telnet Sistemas 2008, S.L. és la concessionària del servei que ha estat adjudicat en concurs públic per l’Ajuntament de Reus.

Reus Wifi desplega una xarxa de punts wifi que, en una primera fase, dóna cobertura a la zona centre. Consulteu, a peu de pàgina, el mapa amb la relació de punts de connexió.

La licitació del servei wifi

D’acord amb la legislació vigent en matèria de telecomunicacions, els ajuntaments no poden oferir accés gratuït a internet i únicament ho poden fer els operadors de  telecomunicacions. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Reus treu a licitació la prestació del servei vinculada a la promoció de la ciutat.

Així, l’objectiu del concurs és la promoció de la ciutat i la navegació puntual i gratuïta per internet. De la seva banda, l’Ajuntament de Reus ha realitzat una cessió d’espais per tal que l’operador instal·li una infraestructura que permeti oferir wifi obert als usuaris. La concessió es realitza per 4 anys prorrogables 2 anys més a partir del 28 de gener de 2016.

Com navegar?

Entreu a www.reuswifi.cat i navegueu!

El portal de promoció

Els dispositius es connecten al portal de promoció ‘ReusWifi’ (www.reuswifi.cat) on trobaran informació de ciutat, facilitada per l’Ajuntament de Reus, i ofertes i promocions, i notícies del comerç i de la seva activitat, que gestiona l’operador del servei.

Segueix llegint l’original a: reus

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain