PAE Mataró estrena web


25 febrero 201890 Pae
x

PAE Mataró posa en marxa un entorn col·laboratiu web orientat a dotar els seus Membres de la informació, formació i eines digitals necessàries per assumir amb eficàcia i eficiència el procés de transformació digital i col·laborar així a la seva misió de de potenciar i recolzar la millora competitiva de les empreses i Propietaris dels PAE de Mataró

Informació i formació, dos pilars del nou espai web

A la web del PAE s’ha donat especial importància a la informació i la formació continuada dels seus membres.

L’apartat Actualitat, és un diari digital que s’actualitza diàriament amb notícies sobre la transformació digital a Catalunya, el Món i, per descomptat, al mateix PAE. Aquest apartat es complementa amb un butlletí de notícies que cada setmana resumeix i publica les 10 notícies més destacades de la setmana.

Un acord de col·laboració amb Catalunya Territori TIC, el programa de ràdio-vídeo que produeix l’associació Tertúlia Digital i que cada dijous emet Mataró Ràdio permetrà als empresaris més innovadors assistir al programa a donar a conèixer el seu cas i participar en una molt interessant tertúlia, amb destacats personatges del món de la transformació digital a Catalunya.

Si bé informar és important, formar ho és encara més. El nou web del PAE Mataró serà també l’aula de l’associació, a través de la qual es realitzaran webinars, es publicaran vídeos i articles formatius i serà el tauler d’anuncis dels seminaris, cursos i esdeveniments presencials que s’impartiran al llarg del any.

El Segle XXI ha entrat decidit a dibuixar un entorn de treball més horitzontal, més col·laboratiu i participatiu, en el qual el contacte constant i continuat entre professionals de diferents empreses i fins i tot diferent àmbits i localitzacions cobra especial importància per a mantenir, en tot moment, la capacitat competitiva i una presència destacada al mercat.

Des de la web s’impulsarà la trobada i la col·laboració entre els membres del PAE organizarndo espais de networking virtual i presencial que reuneixin no només als membres del PAE, entre ells, sinó amb l’administració, i amb els seus proveïdors i potencials clients.

No podem tancar aquest article sense fer especial esment del CANAL PAE, un canal de comunicació directe entre els membres del PAE i els seus gestors per recollir suggeriments i incidències sobre les infraestructures i el funcionament general del PAE, traslladar-les a l’administració o a qui correspongui i fer un complet seguiment fins a la seva resolució.

Aquest nou espai a la Xarxa és una decidida aposta del PAE per consolidar la seva missió: fer dels polígons de Mataró un referent i model, a Catalunya, de gestió i serveis tan tecnològics com d’infraestructures

Aquest es el nou web del PAE: http://www.paemataro.cat

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain