PAE Mataró estrena web


PAE Mataró posa en marxa un entorn col·laboratiu web orientat a dotar els seus Membres de la informació, formació i eines digitals necessàries per assumir amb eficàcia i eficiència el procés de transformació digital i col·laborar així a la seva misió de de potenciar i recolzar la millora competitiva de les empreses i Propietaris dels PAE de Mataró

Informació i formació, dos pilars del nou espai web

A la web del PAE s’ha donat especial importància a la informació i la formació continuada dels seus membres.

L’apartat Actualitat, és un diari digital que s’actualitza diàriament amb notícies sobre la transformació digital a Catalunya, el Món i, per descomptat, al mateix PAE. Aquest apartat es complementa amb un butlletí de notícies que cada setmana resumeix i publica les 10 notícies més destacades de la setmana.

Un acord de col·laboració amb Catalunya Territori TIC, el programa de ràdio-vídeo que produeix l’associació Tertúlia Digital i que cada dijous emet Mataró Ràdio permetrà als empresaris més innovadors assistir al programa a donar a conèixer el seu cas i participar en una molt interessant tertúlia, amb destacats personatges del món de la transformació digital a Catalunya.

Si bé informar és important, formar ho és encara més. El nou web del PAE Mataró serà també l’aula de l’associació, a través de la qual es realitzaran webinars, es publicaran vídeos i articles formatius i serà el tauler d’anuncis dels seminaris, cursos i esdeveniments presencials que s’impartiran al llarg del any.

El Segle XXI ha entrat decidit a dibuixar un entorn de treball més horitzontal, més col·laboratiu i participatiu, en el qual el contacte constant i continuat entre professionals de diferents empreses i fins i tot diferent àmbits i localitzacions cobra especial importància per a mantenir, en tot moment, la capacitat competitiva i una presència destacada al mercat.

Des de la web s’impulsarà la trobada i la col·laboració entre els membres del PAE organizarndo espais de networking virtual i presencial que reuneixin no només als membres del PAE, entre ells, sinó amb l’administració, i amb els seus proveïdors i potencials clients.

No podem tancar aquest article sense fer especial esment del CANAL PAE, un canal de comunicació directe entre els membres del PAE i els seus gestors per recollir suggeriments i incidències sobre les infraestructures i el funcionament general del PAE, traslladar-les a l’administració o a qui correspongui i fer un complet seguiment fins a la seva resolució.

Aquest nou espai a la Xarxa és una decidida aposta del PAE per consolidar la seva missió: fer dels polígons de Mataró un referent i model, a Catalunya, de gestió i serveis tan tecnològics com d’infraestructures

Aquest es el nou web del PAE: http://www.paemataro.cat

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain