OSONA / La UVic-UCC inicia la implantació de l’eAdministració per operar completament de forma digital


14 marzo 201802 Catalunya TIC
X

La UVic-UCC ha començat d’aplicar l’eAdministració en algunes de les seves funcions i serveis. Aquest procés, que s’anirà aplicant per fases, permet incorporar les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) en els tràmits que la Universitat ha de portar a terme amb les administracions públiques

L’objectiu és transformar el procediment administratiu tradicional de paper a electrònic i consolidar aquesta via com a nou mitjà de relació entre la Universitat i els seus clients. Aquest projecte, a més, permetrà millorar la productivitat i simplificar bona part dels processos burocràtics, tal com marca la llei administrativa vigent. “El marc legal ens obliga a fer un canvi important de mentalitat i de funcionament, però el resultat serà una institució més àgil i modernitzada”, explica el gerent de la UVic-UCC, Marc Mussons.

La UVic-UCC és una institució vinculada a l‘administració pública, amb altres universitats públiques, proveïdors i clients provinents de l’administració local, autonòmica o estatal. A més, el seu òrgan titular està format per representants de l’administració autonòmica i local, amb l’afegit de rebre finançament públic mitjançant el contracte-programa amb la Generalitat de Catalunya.

El procés de la transformació digital de la gestió administrativa vol aconseguir la plena integració electrònica de tots els procediments que en aquests moments es duen a terme de forma manual. Els canvis s’aprecien des de fora i des de dins. Externament, la UVic-UCC, ja va dissenyar la Seu Electrònica durant el curs 2016-17 que agrupa tots els serveis i tràmits electrònics que ofereix la Universitat.

Segueix llegint l’original a: uvic

alta

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain