Oportunitats per reactivar l’economia de Mataró


28 febrero 201990 Pae
20190228034129-Z-FOTO-BDOT-62.jpg

El Barcelona Maresme Business Club ha presentat un manifest sobre estratègies de futur del Maresme

Mataró té un gran potencial per créixer empresarialment a través de la innovació i aprofitant l’espai de la ciutat. Amb aquest motiu, l’associació empresarial Barcelona Maresme Business Club ha realitzat un acte aquest 20 de febrer a la Sala de Graus del Tecnocampus per presentar el Manifest ‘Un Maresme de noves oportunitats per estudiar, treballar i viure’ i un seguit de ponències de la mà d’experts en aquesta àrea.

“Encara estem a temps. Proposem redactar un projecte de modificació del pla general. Creiem que estan justificades la inversió econòmica i de temps que aquest replantejament requereix envers el risc de pèrdua d’enormes oportunitats. És responsabilitat de tots preservar per al futur l’enorme potencial de desenvolupament econòmic i social que el Districte Tecnocampus posa a l’abast de la nostra ciutat i de la comarca i ara cal fer una aposta per dotar-lo per a l’establiment d’activitats econòmiques relacionades amb la formació, la innovació i l’empresa”, destaca el manifest. Per aquesta raó des de l’associació creuen que cal un canvi estratègic de “model de ciutat i de comarca” per generar ocupació de qualitat, reduir l’atur i crear un teixit de creixement empresa

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain