OPEN TALENT “COMPUTER VISION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE FOR GOOD”


11 diciembre 201802 Catalunya TIC, 10 Agenda
x

dimarts 18 de desembre
19:00h
Tech Talent Center
c/Badajoz 73, Barcelona
Open Talent: “Computer Vision and Artificial Intelligence for Good”
Cristian Canton
, Engineering Manager a Facebook.

En aquesta xerrada, revisarem com la Visió per Computador i la Intel·ligència Artificial són generalment utilitzades amb bons propòsits: des de detectar contingut èticament qüestionable, visualment ofensiu o nociu, lluitar contra el terrorisme o fer front a la desinformació o les notícies falses. La intel·ligència artificial troba aplicacions que tenen com a objectiu fer el nostre món un lloc més segur. Estendre ponts entre l’estat de l’art a escala tècnica i trobar solucions aplicables amb aquestes bones finalitats obre un extens camp de recerca que està generant un fort impacte tecnològic i social.  En aquesta sessió coneixerem aspectes tècnics, però també casos pràctics i reals.

Aquest Open Talent es realitzarà en anglès.

 

El ponent

Cristian Canton és research manager a Facebook (Seattle – EUA), on actualment dirigeix l’equip de Visió per Computador, des d’on s’encarreguen de detectar i eliminar contingut visual ofensiu i nociu al seu domini.  Entre els anys 2012 i 2016, va estar a Microsoft Research a Redmond (EUA) i a Cambridge (Regne Unit), on va treballar en projectes de gran escala en l’àmbit de la Visió per Computador i el Machine Learning.  Des del 2009 al 2012, va ser cap d’enginyeria a Vicon (Oxford), on va aportar la seva experiència en Computer Vision per a la producció d’efectes visuals en la indústria cinematogràfica. Va obtenir el seu Doctorat a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la seva Tesi de Màster a l’École Polytechnique Fédéral de Lausanne (Suïssa) sobre temes de Visió per Computador. És autor de més de 50 publicacions i 25 patents.

Aquest acte és obert i gratuït. Per assistir a aquest Open Talent cal confirmar assistència a través del formulari “HI VULL ASSISTIR” que trobaràs a continuació. Places limitades.

.

..
.
.

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain