Oberta la convocatòria per als Premis Nit de la Robòtica


30 julio 201800 TOP, 03 Catalunya TIC
xxx

S’entregaran dos guardons, per una banda el Premi Nit de la Robòtica per destacar la trajectòria professional d’una persona o col•lectiu, i per l’altra el Premi Projecte de l’Any, per reconèixer una iniciativa o projecte guanyador.

El Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya ha obert la convocatòria per als premis Nit de la Robòtica, que s’entregaran durant la jornada que es farà el proper 25 d’octubre.

En concret, s’atorgaran dos guardons. Per una banda, el Premi Nit de la Robòtica vol destacar la trajectòria professional d’una persona o grup de persones en l’àmbit de la Robòtica Industrial, la Robòtica de Serveis o la recerca i/o docència en Robòtica. Per l’altra, el Premi Projecte de l’Any reconeix una iniciativa o projecte innovador que promogui el desplegament o implementació de solucions robotitzades.

Així doncs, qualsevol persona pot presentar candidatures als dos guardons fins al 22 de setembre, sempre que els professionals o els projectes presentats tinguin relació amb Catalunya. Per fer-ho, cal enviar un correu electrònic a info@coneixement.eic.cat amb un dossier d’un màxim de dos fulls per explicar els mèrits per merèixer el premi.

El jurat estarà format per tres membres del Grup de Treball de Robòtica i els dos premiats de l’edició del 2017.

Sobre el autor

mm

Redacción Barcelona


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain