Oberta la convocatòria per als Premis 12×12 DonaTIC 2018


Oberta la convocatòria per als Premis 12×12 DonaTIC 2018

Tertúlia Digital i l’estratègia SmartCat han obert el termini per presentar les candidatures per a la quarta edició dels Premis 12×12 DonaTIC, que s’organitzen amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economiade la Cambra de Comerç de Barcelona.

Aquests premis volen reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic en l’àmbit de les TIC i, sobretot, animar a les joves que es decantin pels anomenats estudis STEM, és a dir, ciències, tecnologia, enginyeries i matemàtiques.

Les candidatures es poden presentar fins al 15 de novembre de 2018 en aquestes set categories:

 • Emprenedora: La dona ha de ser fundadora o cofundadora d’una empresa en actiu del sector de les TIC.
 • Professional: La dona ha de treballar per una empresa o organització o ser “freelance”, estar dedicada a l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
 • Acadèmica/Investigadora: La dona s’ha de dedicar a la formació i/o recerca en l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
 • Divulgadora: La dona ha de treballar en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.
 • Dona TIC revelació: Dones amb una trajectòria curta però molt rellevant. La dona ha d’haver tingut un paper rellevant i destacable en l’àmbit de les TIC.
 • Estudiant TIC:
  • Estudiant TIC Universitària: La noia ha de ser estudiant de qualsevol titulació universitària TIC i ha d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en l’àmbit de les TIC.
  • Estudiant TIC FP: La noia ha de ser estudiant de qualsevol cicle formatiu de FP de l’àmbit TIC i ha d’haver desenvolupat i/o estar desenvolupant un projecte i/o iniciativa destacable en l’àmbit de les TIC.
 • Iniciatives referents:
  • Iniciativa empresarial: Qualsevol empresa que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.
  • Iniciativa d’entitat, centre formatiu/institució: Qualsevol entitat i/o centre formatiu/institució que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.

L’entrega de premis es farà durant el 12×12 Congress “La trobada de les TIC de Cap d’Any” que se celebrarà el proper 20 de desembre a Barcelona.

Pots presentar la teva candidatura en aquest enllaç

.

.

.

.

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain