Novetats en la gestió de la Bonificació de la Formació


Abans del 2018, si no es gastava el crèdit formatiu durant l’any en curs, es perdia. Ara, des de Fundae i, gràcies a la Llei 30/2015, de 9 de setembre i del Reial Decret 694/2017, de 3 de juliol, les empreses poden acumular el que no es gasti per utilitzar-ho a posteriori.

Des de gener de 2018 les empreses de menys de 50 treballadors poden reservar el crèdit formatiu no gastat en l’exercici en curs per acumular-lo durant els dos anys següents. D’aquesta manera no es perden els diners que no s’han consumit. En cas que es gasti tot el crèdit formatiu, s’acumularà 0 euros, però en cas que sobrin diners, es guardarà per l’any vinent i se sumarà al crèdit assignat d’aquell exercici.

És molt important que aquest tràmit es faci abans del 30 de juny de 2019, passada aquesta data es bloquejarà la casella i ja no es podrà marcar l’opció per acumular el crèdit. Demana’ns més informació!

 

 

C/ Germans Thos i Codina, 9 08302 Mataró
Tel.: (34) 937 90 24 80 · Fax: (34) 937 55 18 78
rmore@fagem.org · www.fagem.org             

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain