NEIX UNA PLATAFORMA PER IMPULSAR LA DIGITALITZACIÓ DELS AUTÒNOMS


18 diciembre 20185020 PAE-MATARÓ-MARESME
reconeixement

La nova plataforma sorgeix per satisfer la necessitat dels empresaris autònoms d’adaptar-se a la nova era digital. Una altra missió d’aquesta iniciativa és cobrir les noves vocacions empresarials, que pertanyen a una generació que té passió per la tecnologia i que la fa servir com a eina natural en el seu dia a dia.

+ Autónomo ofereix un ampli ventall de serveis gratuïts per a la gestió del negoci (pàgina web i botiga en línia per als autònoms, serveis de gestoria, serveis per a la promoció de l’autònom, etc.); eines online (calculadora de sous, ajudes i subvencions, models d’impresos oficials, generador de política de privacitat i galetes, plantilles de documents comercials i legals); guies pràctiques, consells, tendències i ofertes exclusives.

Es tracta d’un projecte multicanal format per una plataforma online que engloba un portal nacional i cinquanta portals territorials i sectorials, així com una revista digital bimensual i una aplicació per a dispositius mòbils.

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain