NEIX UNA PLATAFORMA PER IMPULSAR LA DIGITALITZACIÓ DELS AUTÒNOMS


18 diciembre 201890 Pae
reconeixement

La nova plataforma sorgeix per satisfer la necessitat dels empresaris autònoms d’adaptar-se a la nova era digital. Una altra missió d’aquesta iniciativa és cobrir les noves vocacions empresarials, que pertanyen a una generació que té passió per la tecnologia i que la fa servir com a eina natural en el seu dia a dia.

+ Autónomo ofereix un ampli ventall de serveis gratuïts per a la gestió del negoci (pàgina web i botiga en línia per als autònoms, serveis de gestoria, serveis per a la promoció de l’autònom, etc.); eines online (calculadora de sous, ajudes i subvencions, models d’impresos oficials, generador de política de privacitat i galetes, plantilles de documents comercials i legals); guies pràctiques, consells, tendències i ofertes exclusives.

Es tracta d’un projecte multicanal format per una plataforma online que engloba un portal nacional i cinquanta portals territorials i sectorials, així com una revista digital bimensual i una aplicació per a dispositius mòbils.

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain