Neix Tertúlia Digital, Associació Catalana per la Divulgació i Difusió de les TIC


22 julio 2017000-Top, 01TEC, 09CTIC
fondo-para-noticia-BARCELONADOT

El nostre objectiu és informar i compartir els darrers avenços de la innovació tecnològica

Després de 20 anys de treball, informant sobre l’evolució de les noves tecnologies i les seves repercussions a l’empresa i a la societat, a través de l’organització d’esdeveniments presencials, viatges als punts calents de la tecnologia mundial, articles, reportatges, entrevistes als mitjans de comunicació, programes de ràdio i televisió i col·laboracions amb l’administració, la universitat i les institucions, l’equip de Tertulia Digital hem constituït “TERTULIA DIGITAL ASSOCIACIÓ”, l’Associació Catalana per la Divulgació i Difusió de les TIC.

L’Associació neix amb la voluntat de seguir contribuint activament al procés de transformació digital i de col·laborar a situar Catalunya a l’avantguarda del món digital del sud d’Europa. I fer-ho -ara- en companyia de tots aquells que vulguin sumar-se a la necessària tasca de contribuir a la construcció del nou paradigma cultural que la digitalització està imposant en tots els ordres de la nostra quotidianitat.

I ho fem mitjançant la constant recerca de l’última hora tecnològica i la seva divulgació mitjançant estudis, informes, publicacions als mitjans de comunicació i l’organització d’esdeveniments, seminaris i sessions de networking presencial que afavoreixin el procés d’actualització permanent de la ciutadania i garanteixin una adequada transferència del coneixement.

El nostre objectiu és informar i compartir els darrers avenços de la innovació tecnològica a nivell global així com els èxits i experiències de professionals, empreses, universitats, associacions i organismes de l’administració a Catalunya en el procés de transformació digital.
Ho fem mitjançant la constant recerca de l’última hora tecnològica i la seva divulgació mitjançant estudis, informes, publicacions als mitjans de comunicació i l’organització d’esdeveniments, seminaris i sessions de networking presencial que afavoreixin el procés d’actualització permanent de la ciutadania i garanteixin una adequada transferència del coneixement.

Qui pot pertànyer a aquesta Associació?

Per tots els que durant aquests anys ens han seguit a través dels nostres esdeveniments, articles i programes de ràdio i TV  hem creat un grup anomenat FRIENDS.

Un grup, de pertinença gratuïta, al qual s’accedirà exclusivament per invitació, que rebrà puntual informació sobre les activitats de l’associació i gaudirà de descomptes i reserves preferents en les activitats de formació, networking i viatges i visites.

 

.

.

Programa d’activitats per la temporada 2017-2018

.

logo-base-completo-TD2018-300x280

 

### Esdeveniments presencials

 • 12X12 Talk 11 octubre 2017
  “Small Smart Catalonia”

  En un format de 100 persones al Palau Robert de Barcelona
  .
 • 12X12 Congress 14 desembre 2017
  Tertulia Digital i SmartCAT de la Generalitat de Catalunya organitzen aquest esdeveniment.
  En un format de 300 persones es cel·lebra al Auditori del edifici Imagina de Mediapro i en aquest esdeveniment s’atorguen el Premis Dona TIC
  veure pàgina del 12×12
  .
 • Premis Dona TIC 14 desembre 2017
  .
 • 12X12 Talk març 2018
  Edició de primavera del 12×12, en un format de 150 persones al Mobile World Centre de Barcelona
  .
 • #GENTICDAY 26 juny 2018
  .
 • Stem AWARDS 26 juny 2018

 

### Periodisme

 • Radio / Agitar antes de usar (programa setmanal de 60′ a Mataró Radio) cada setmana
 • Premsa digital / BARCELONADOT (diari digital) cada dia
 • Carrusel de notícies (online digital signage) on demand
 • Llibre / Agitar antes de usar, una reflexió sobre com abordar la transformació digital

 

## Formació

 • Seminaria
 • Xerrades

 

### Estudis

 • Babel21
  Amb la col·laboració de ACCIÓ, ICEX i FEPIME, un estudi sobre com es relaciones les empreses catalanes amb l’Exterior.
 • Catalonia Digital Minds
  Un video-mapa sobre significats personatges catalans en l’àmbit de la innovació tecnològica

 

## Altres

 • Visites guiades
 • Viatges

.

.

.

.

.

.

Sobre el autor

mm

Tomâs Me sumo a Gabriel Celaya cuando en “La poesía es un arma cargada de futuro” enuncia, ya adentrado en su poema, “…me siento un ingeniero del verso y un obrero…".
- Yo como él, también soy y me siento un ingeniero del verso y un obrero que informa y forma, con otros, a nuestra sociedad en el nuevo paradigma digital.
Hago BARCELONADOT porque creo que la comunicación es una poderosa arma que, adecuadamente cargada de presente, nos proyecta positivamente en el futuro.
No quiero ni en broma compararme con tan insigne artífice del verbo, pero a veces cuando subo a mi Azotea a darle a estas crónicas -que de vez en cuando escribo- también me siento un poco tonto por esa alegría que siento al encadenar ideas en palabras y ponerlas al servicio de una causa, por tonta y sencilla que ésta sea.
Y ya está.
Presentado estoy.

Aquí os dejo con un corto poema de Celaya que a veces acude a mi memoria, allá en la inspiradora oscuridad de mi atalaya:
" Debo ser algo tonto porque a veces me ocurre que me pongo a hablar solo, y digo cosas locas, digo nombres bonitos de muchachas y barcos o títulos de libros que nadie ha escrito nunca. Debo ser algo tonto. Babeo, grito y lloro. Los verbos absolutos me llenan de ternura y esas vocales sueltas, inútiles, redondas, que vuelan para nada, me elevan boquiabierto hacia no sé qué gozos. Soy feliz y, por eso, también un poco tonto. "
(Gabriel Celaya)INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una revista sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain