MOOC “De l’administració en paper a l’administració digital” (del 3 al 26 de juny de 2019)


La tecnologia està transformant les administracions públiques catalanes i la manera com es relacionen amb la ciutadania. Amb la finalitat de proporcionar als empleats públics elements que els siguin útils per comprendre l’abast de l’administració digital i l’impacte que comportarà aquesta transformació, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya ha desenvolupat aquest curs en línia obert i massiu, MOOC (massive open online course).

Els objectius, els continguts i les activitats del curs han estat elaborats per Agustí Cerrillo, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat Oberta de Catalunya, que ha investigat i publicat articles i monografies sobre l’administració digital, la transparència pública i la difusió i la reutilització d’informació pública a través d’Internet, l’ús de la intel·ligència artificial a les administracions públiques, la governança pública i la integritat pública i la prevenció de la corrupció.  El curs inclou també dues entrevistes: una amb Ester Manzano, directora general de Modernització i Innovació de l’Administració, i una altra amb Marga Bonmatí, directora de l’Administració Oberta de Catalunya.

En aquesta primera edició s’ofereixen 2.000 places, de les quals 1.400 són per al personal de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic, organismes i universitats públiques i 600 places per al personal de l’Administració local.  Tindrà una durada d’una mica més de tres setmanes: entre el 3 i el 26 de juny. Aquest curs en línia ha estat dissenyat seguint el model pedagògic dels MOOC. S’hi combinen vídeos breus, en què el docent exposa els continguts principals de cada unitat, amb material complementari, entrevistes amb experts, exercicis d’autoavaluació i exemples pràctics.

Programa

Inscripcions del personal de la Generalitat de Catalunya i de les universitats públiques catalanes: Cal realitzar les inscripcions a través d’ATRI o del circuit establert per la persona responsable de formació de cada departament o organisme. Cada Departament, organisme i universitat té un codi d’edició específic, podeu consultar l’edició corresponent al quadre següent:

Codi d’edició Departament, Organisme o Universitat Codi d’edició Departament, Organisme o Universitat
2 Departament de Presidència 15 Institut Català de la Salut
3 Departament de la Vicepresidència, EH 16 CatSalut
4 Departament de Polítiques Digitals i AP 17 Departament d’Agricultura, RPA
5 Departament d’Empresa i Coneixement 18 Parlament
6 Departament d’Acció Exterior, RI i T 19 Síndic de Greuges
7 Departament de Treball, AS i F 20 Sindicatura de Comptes
8 Servei Públic d’Ocupació de Catalunya 21 Universtat de Barcelona
9 Departament de Territori i Sostenibilitat 22 Universitat Autònoma de Barcelona
10 Departament d’Interior 23 Universitat Polítècnica de Catalunya
11 Departament de Justícia 24 Universitat Pompeu Fabra
12 Departament d’Educació 25 Universitat de Girona
13 Departament de Cultura 26 Universitat de Lleida
14 Departament de Salut 27 Universitat Rovira i Virgili

Inscripcions del personal de les entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya: Cal realitzar les inscripcions a través d’ATRI o del circuit establert per la persona responsable de formació de cada departament o organisme, l’edició per fer la inscripció és 10280/2019-28

Inscripcions del personal de les administracions locals catalanes: a través del formulari

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain