Missió comercial a Milà dels sectors Tèxtil, Roba, Moda, Fusta, Moble i Decoració


Fepime Catalunya t’ofereix la oportunitat de tenir una agenda comercial a Milà per que puguis iniciar-te en el comerç internacional de forma ràpida I segura

Fepime Catalunya  dins del seu programa d’internacionalització PROXI organitza una missió comercial a Itàlia, amb la col·laboració de la associació ASSOLOMBARDA, Confindustria Milano Monza e Brianza, i a la que es convoquen els següents sectors:

 TEXTIL,ROBA i MODA –  FUSTA, MOBLE, DISSENY i DECORACIO

Les empreses participants disposaran d’una agenda de contactes personalitzada i elaborada per ASSOLOMBARDA, a fi d’aprofitar la missió fent contactes que puguin derivar en negoci.

Lombardia – Milà:  Oportunitat per a les empreses

El mercat italià és madur i compta amb aproximadament  60 milions de consumidors amb un poder adquisitiu que ha augmentat considerablement  després de la recuperació de la crisi, oferint grans oportunitats per a l’exportació espanyola en gairebé tots els sectors.

El motor econòmic d’Itàlia, la quarta economia més important de la Unió Europea, és sens dubte la Lombardia amb un creixement industrial 2018/2017 del 5%, i un PIb per capita un 12% per sobre de la mitjana europea.  Fortament industrialitzada i molt especialitzada en sectors econòmics altament desenvolupats com automoció, tecnologia, perfumeria, cosmètica i per descomptat moda i disseny; allà destaca sobretot Milan, capital mundial del disseny i referent únic d’enorme potencial econòmic.

És interessant assenyalar que les ciutats amb més qualitat de vida i amb una renda per càpita més alta es troben a la zona centre-nord del país, com Aosta, Milà i Trento. En aquestes regions del nord es concentra també una major demanda final i de consum intern de productes estrangers, sobretot alimentaris i béns de consum, a més de mostrar major interès cap a productes més nous i diferents.

Les empreses espanyoles del sector de la confecció van aconseguir unes vendes per sobre dels 1.000 milions d’euros el 2016; el producte lider és la de la confecció infant

 

Dates d’inscripció/Quotes

 • Quota de participació: 950€ (+IVA)
 • Data límit d’inscripció: 7 de Desembre de 2018
 • Places limitades: 20 participants
 • Formulari de la missió.

* Amb una participació inferior a 14 participants, l’organització es reserva la facultat de cancel·lar-la la missió comercial.

 

Que inclou?

 • Reunió de preparació amb el responsable del programa PROXI de Fepime Catalunya per a avaluar l’activitat i objectiu de l’empresa.
 • Agenda individualitzada elaborada per ASSOLOMBARDA , de Milà, amb una mitjana de 4 entrevistes amb empreses Italianes.
 • Viatge, anada I tornada amb Vueling.
 • Minibus a Milà per anar i tornar a l’aeroport.
 • Welcome coffee.
 • Dinar Institucional.
 • Sortida: Dimarts   12 Febrer        7:25h     Sortida del vol Barcelona –Milà.
 • Tornada: Dimarts 12 Febrer       21:05h      Sortida del vol Milà-Barcelona.

 

 

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain