Mataró potenciarà la indústria tèxtil 4.0 amb la tercera edició del programa InserText


17 julio 201802 Catalunya TIC, 90 Pae
xxx

La tercera edició del programa InserText vol potenciar la implementació de la indústria tèxtil 4.0. Es tracta d’una iniciativa del Servei d’Ocupació de Mataró amb l’objectiu de promoure la competitivitat de la industria tèxtil i de la confecció, fomentar la inserció laboral de les persones en situació d’atur i contribuir a la promoció professional dels qui treballen en condicions precàries. Com a novetat d’aquesta edició, les empreses podran comptar amb assessorament sobre la gestió dels recursos humans i assessorament en l’àmbit de la indústria 4.0, tenint en compte la importància de la digitalització en els canvis en l’activitat econòmica.

Amb el projecte Insertext III, a més, es pretén incidir en la igualtat d’oportunitats en el mercat laboral i fomentar la inserció laboral de les dones en ocupacions en què estiguin infrarepresentades. D’altra banda, el projecte també aposta pel foment de vocacions industrials i científiques. Com en les edicions anteriors del projecte, es planteja una borsa especialitzada en perfils del sector tèxtil i es duran a terme trobades de networking entre persones i empreses del sector (jornada TextWorking) com a via per afavorir la intermediació laboral. En aquesta edició es posarà èmfasi en opcions de formació en alternança en les que es combina la de formació i amb estades a empreses.

El cost del projecte és de 451.500 euros. La major part, més de 338mil euros es financen amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. Les dues primeres edicions d’InserText, executades entre juny de 2015 i juliol de 2017, han comptat amb la participació total de 160 persones i 113 empreses del sector tèxtil. 94 persones han trobat feina gràcies a aquest programa i la borsa de treball del Servei d’Ocupació de Mataró (SOM).

Originalmataroaudiovisual

.

.

ALTA boletín de noticias ALTA butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain