MATARÓ CONVOCA ELS PREMIS BLUACT A LES MILLORS INICIATIVES EMPRESARIALS D’ECONOMIA BLAVA


29 noviembre 2019PAE
ZFOTO

L’Ajuntament de Mataró ha convocat la primera edició d’aquest guardons que volen incentivar l’emprenedoria local en els sectors marítim i marí. La convocatòria s’emmarca en l’estratègia Mar en Valor definida per l’Ajuntament i en la participació de Mataró en el projecte europeu BluAct de transferència de bones pràctiques, una iniciativa finançada a través del programa URBACT de la Unió Europea per replicar a sis ciutats europees l’ecosistema emprenedor d’èxit d’economia blava generat a la ciutat grega de Pireus.El primer premi està dotat amb 4.000 euros en metàl·lic, un programa de mentoratge i assessorament empresarial i un espai BluAct de coworking dins la incubadora del TecnoCampus. Els projectes premiats amb el segon i tercer premi gaudiran també del programa de mentoratge i assessorament empresarial i de l’espai BluAct de coworking a la incubadora.

Hi poden optar persones majors de 16 anys que, de manera individual o col·lectiva, tinguin una idea de negoci relacionada amb l’economia blava i vulguin posar-la en marxa (en cas de ser menor d’edat s’haurà de sol·licitar a través dels seus representants legals); empreses relacionades amb l’economia blava que hagin iniciat la seva activitat principal al llarg de 2019; i empreses ja existents que vulguin desenvolupar una nova idea o línia d’activitat relacionada amb l’economia blava. Les candidatures es poden presentar fins el 20 de gener de 2020.

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain