MASTERCLASS: «CLAUS DE L’ÈXIT EN LA GESTIÓ DE PROJECTES TECNOLÒGICS (IT)»


Data: 07-03-2019 
Hora: 19:30
Lloc: Tech Talent Center (Badajoz, 73. Barcelona)
Contacte: 610555987

 

El proper dijous 7 de març, a les 19:30h, tindrà lloc al Tech Talent Center (c/Badajoz 73, Barcelona) la masterclass: «Claus de l’Èxit en la Gestió de Projectes Tecnològics (IT)», a càrrec de Salvi Hernández Barjola, director del curs en Gestió i Direcció de Projectes IT.

Ets responsable d’implementar projectes IT o simplement hi participes? Tens una metodologia concreta o bones pràctiques perquè els projectes siguin exitosos? Saps quin impacte hi tenen les persones? Coneixes les seves diferents etapes?

Si vols conèixer aquells aspectes que no pots passar per alt si vols tenir garanties d’èxit en un projecte, vine a aquesta masterclass i ho descobriràs.

Ja siguis estudiant, professional de la gestió, si estàs embarcat en un projecte o simplement estàs pensant en abordar-lo, no deixis passar l’oportunitat de conèixer les claus que et permetran gestionar el teu projecte amb les millors garanties.

Aquest acte és obert i gratuït. Per assistir a aquesta masterclass cal confirmar assistència a través del formulari «HI VULL ASSISTIR» que trobaràs a continuació. Places limitades.

inscripcions, aquí

 

 

 

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (23 noviembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain