MARTORELL / El Molí Empresa col·labora en el 2n programa ‘Start Up Advanced’ d’impuls a projectes innovadors


21 septiembre 201802 Catalunya TIC
zzz-foto-BDOT

Innobaix i EADA, en col·laboració amb el Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell, tornen a convocar per segon any el programa ‘Start Up Advanced’ de capacitació empresarial per fer créixer negocis. Les inscripcions per a participar-hi es tanquen el 21 de setembre i la primera sessió tindrà lloc el 26 de setembre.

Aquest programa s’adreça a empresaris i emprenedors amb un projecte en funcionament que vulguin impulsar el seu negoci, multiplicar les seves vendes i aconseguir millorar el seu contacte amb els clients. Aquesta capacitació empresarial es realitza en col·laboració amb l’escola de negocis EADA, que posa a disposició dels participants docents amb una visió real del mercat.

Durant les quatre setmanes que dura la formació, es realitzen 4 sessions de formació general i tres sessions més de mentoratge personalitzat, amb experts en l’acceleració d’empreses. Com sempre, el programa està totalment subvencionat i és totalment gratuït pels participant, però sol.liciten un compromís d’assistència de com a mínim el 85% de les sessions.

 

La formació serà de 12 hores en quatre sessions, i hi haurà tres tutories individualitzades per participant. La formació tindrà lloc al Citilab de Cornellà de Llobregat (plaça de Can Suris s/n). La selecció màxima serà de 15 participants.

Les persones interessades hauran d’omplir i signar la sol·licitud, i enviar-la acompanyada de la fotocòpia del DNI/NIE de la persona participant, el CIF de l’empresa o últim rebut d’autònom i un Word amb la descripció del projecte innovador i el logo o imatge corporativa a ccapitan@innobaix.cat . La data límit d’inscripció és el 21 de setembre o fins que s’esgotin les places. La participació en el programa és totalment gratuïta.

Sigue leyendo el original en
Segueix llegint l’original a
xxxx

ALTA boletín de noticias / butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain