MARESME / Obertes les inscripcions al campus de nadal d`Xnergie, dedicat a la tecnologia


14 noviembre 201702.00 Catalunya
Wireframe head and printed circuit. Digital illustration

Robots, videojocs i animació són alguns dels tallers que es trobaran els nois i noies que s’apuntin, aquest Nadal, al campus tecnològic d’Xnergic.

Xnergic és una iniciativa del TecnoCampus pensada per fomentar vocacions en aquest món en constant evolució de la tecnologia. La d’aquest any és la cinquena edició d’una proposta pensada per a nois i noies a partir de 12 anys, que es durà a terme del 2 al 5 de gener a Mataró.

Pel que fa als continguts dels tallers, les propostes d’Xnergic ofereixen possibilitats en el gran món de la tecnologia, si s’opta pel vessant artístic, el Concept Art és el millor primer pas cap aquest sector, ja que s’aprendran a plasmar idees en paper i crear el contingut multimèdia utilitzant eines com les tauletes gràfiques i el Photoshop;. En cas de tirar més cap a la part tècnica hi ha el taller de creació d’un videojoc de naus espacials, on es donaran el material necessari per crear el joc i se’ls hi ensenyarà a crear les interaccions i programar-ho. Encaminat cap aquest sector més tècnic també oferim el taller estrella de robòtica, la creació i muntatge d’un robot explorador (Rovery) controlat per una aplicació que crearan des de 0 en el seu mòbil Android (Smartphone).

Aquest Nadal, a més, presentem la novetat que tant va triomfar aquest darrer estiu: el taller d’animació MOCAP. On els alumnes utilitzen les eines de professionals per gravar els seus moviments i passar-los al seu personatge per aconseguir una animació hiperrealista.

Tota la informació sobre el campus de Nadal està disponible a http://xnergic.org/campus-de-nadal-2017/

 

Original en: tecnocampus

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain