MARESME / La Mobilitat i el Transport. Vehicles elèctrics


6 junio 2018PAE
x

Mataró compta amb 13 punts de recàrrega gratuïta per a vehicles elèctrics (motos i cotxes), tant a la via pública com a diferents aparcaments públics, perquè en faci ús la ciutadania i les empreses que ho necessiti

La creació de la xarxa de punts de recàrrega s’emmarca en el Pacte per la Mobilitat, concretament forma part del Pla d’implementació urbana del vehicle elèctric (PIUVE). L’objectiu és reduir les emissions contaminants associades a la utilització de vehicles de gasolina i dièsel perquè Mataró esdevingui una ciutat cada vegada més sostenible i amable.
PUNTS DE RECÀRREGA: 13 PUNTS / 34 PLACES

• Punts ubicats al carrer (12 places):

PUNT 1
Carrer de Finlàndia: el punt permet dues connexions de càrrega ràpida (entre 1 i 1,5 hores) amb una potència de 55 KW i amb una intensitat de 80 A. Hi ha tres possibilitats de connexió: CHAdeMO (DC), CCS COMBO2 (DC) i Mennekes (AC).

PUNT 2 (PROPERAMENT)
Carretera de Barcelona, 92 (MESSA): el punt permet dues connexions de càrrega ràpida (entre 1 i 1,5 hores) amb una potència de 55 KW i amb una intensitat de 80 A. Hi ha tres possibilitats de connexió: CHAdeMO (DC), CCS COMBO2 (DC) i Mennekes (AC).

PUNT 3 (PROPERAMENT)
Avinguda de la Gatassa: el punt permet dues connexions de càrrega semiràpida amb corrent alterna (entre 4 i 6 hores) amb una potència de 22 KW i amb una intensitat de 32 A. Hi ha dues possibilitats de connexió: Mennekes (AC) i Shucko.

PUNT 4 (PROPERAMENT)
Carrer de Pablo Picasso: el punt permet dues connexions de càrrega semiràpida amb corrent alterna (entre 4 i 6 hores) amb una potència de 22 KW i amb una intensitat de 32 A. Hi ha dues possibilitats de connexió: Mennekes (AC) i Shucko.

Segueix llegint l’original a: mataro

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain